24Seven Office Cloud Camp 2019

 

Stavanger regnskap deltok på 24Seven Office Cloud Camp i Oslo og fikk en hel dag med veldig mye bra informasjon og faglig påfyll fra vår system leverandør.

En god dag fylt med spennende foredrag og nyttige oppdateringer om vårt regnskaps system,  som vi kan ta med til våre kunder

 

24SevenOffice – en ekte gründerhistorie

CEO i 24SevenOffice Ståle Risa var den første som tok ordet blant dagens foredragsholdere. Som et selskap med lang fartstid i bransjen delte han åpenhjertig suksesskriteriene som har gjort at 24SevenOffice har lykkes.

“Mål og ambisjoner er viktig; vi har hatt hårete mål, vi har satt listen høyt, og anbefaler alle å gjøre det samme. Det er da man kommer ett steg videre. Vi gyver løs på oppgavene og tør å gå egne veier. Vi gjør det umulige mulig, men uten våre kunder hadde vi ikke vært der vi er i dag”.

Som en utfordrer i bransjen har 24SevenOffice spådd teknologitrender, og kommer til å fortsette og følge med på trendene. Med et arrangement som CLOUDCAMP ønsker vi å skape en arena for arbeidsmetoder, teknologi og trender for våre kunder og partnere.

Som Risa påpekte, visjonen til 24SevenOffice er å styrke bedrifter for fremtiden, og gi de verktøyene de trenger. 24SevenOffice sin tro og vei, er at alt kan automatiseres ved hjelp av riktige systemer og integrasjoner. Ved å holde et godt øye til utvikling og trender, vil 24SevenOffice alltid jobbe mot å levere fremtidsrettede løsninger, til de som ønsker å bli med på reisen.

 

24SevenOffice utmerker seg internasjonalt

24SevenOffice har ikke bare lykkes i Norge, men utmerker seg stort i USA også. CEO i 24SevenOffice US. Stian Rustad fortalte om den sterke posisjonen de har tatt internasjonalt.
Som Rustad sa:
“If you can make it here, you can make it anywhere”.

24SevenOffice er listet som ett av de fremste ERP-systemene i 2019 av Software Advice, og det at USA ofte ligger foran på teknologi, vil være en stor fordel for brukere i Norge.